hits

Bli en antirosablogger! Bli som oss! Vær unik!

 


- Denne headeren droppet jeg å bruke fordi jeg synes den er for glorete og flashy i fargene. 
 

Hei, til alle oss / dere som ikke er rosabloggere! Hei til alle andre også. Dere kan godt få med dere at det ikke BARE finnes rosabloggere i dagens Blogg-Norge. Det finnes noe som jeg velger herved å kalle for "KLAGE-bloggerne" og "har-levd-livet-bloggerne" Og hva skal jeg si til det? Jo... altså, da er dere velkommen her. For ALL DEL! DET må være LOV å KLAGE litt i ny og ne! Selv klager jeg ofte! Innlegg HER! og HER! (bruker alltid meg selv som eksempel! Kan du ikke bruke deg selv som et eksempel, har du kanskje ikke mye å by på.) Ikke alt er rosenrødt heletiden. FÅ DET UT HELLER! Vis at du lever! Ja, kanskje lever disse rosabloggerne også et normalt liv, MEN!: Jeg tror at de er veldig opptatte av fasaden sin. Jeg har jo sett at rosabloggere klager også, men da er det ofte pga. at de ikke fikk kjøpt LV-veska eller slo opp med kjæresten / ble dumpet og syter og klager pga. det, og DET må selfølgelig offentlig. (ER det in å bli dumpet for så å syte etterpå? (*Tar 100+ selfies i alle posisjoner og er deprimert* for å gjøre det lesbart har de IKKE ENGANG en tiliters isboks ved siden av seg (*visual pictures* Nei, forresten... glem det, kan fort misforstås...) DET kunne vært noe. Jeg ser humoren i det. Nei, det MÅ være seriøst. Alltid.) "Dagens outfit" eller "New In". Hva med "gammelt skrot rett fra Fretex"? og "Det du ikke har bruk for - men fant ut at du har bruk for likevel!".

"Typen slo opp. Nå går jeg og sjekker opp broren eller kompisen!" Rett og slett. Jeg synes det er for lite historier fra virkeligheten.

Det er MIN erfaring m.t.p rosabloggerne. Du kan ha et annet bilde i hode ditt. Vi har ulike oppfatninger ang. temaer. Dette kaller jeg den klagingen og sytingen som skal være trendy for tiden. Det finnes sosiale koder som samfunnet har bestemt for oss at vi skal leve etter. De usynlige levereglene. Den USYNLIGE HÅNDEN! For noe kjedelig om du spør meg. Eller; spør hvilken som helst annen antirosablogger! Det finnes ikke noe som er mindre givende å lese om; enn "Dagens Outfit" og sponsede reklame-innlegg for produkter - som ingen gidder å kjøpe - om du ikke er desperat NOK! (Lag deg ditt eget produkt som du kan selge!) De som faller for dette må være meget langt ute og kjører. (Og de finnes; det er det som er så skummelt. At de ikke skjønner at de deltar i pyramidespill!) Her på antirosabloggen kan du dele dine innlegg som handler om unike, sære, gjerne litt eksentriske ting. Fordi DET er noe vi mangler. Fordi DET er noe vi bør ha mer av! Fordi det er noe samfunnet trenger NÅ! 

Jeg regner med at folk tenker; Mali, hvorfor vil du heletiden opponere mot samfunnet? Som om jeg prøver. Nei, noen bare ER sånn. Da er jeg autentisk. Noe jeg håper nettopp DU tør å bli! Jeg har vanskelig for å tro at man blir født som rosablogger. Her har det skjedd et eller annet og jeg vet ikke om jeg synes det er så veldig positivt. I lengden. Man blir jo lei. Men det er nok ikke egentlig poenget. Man blir rett og slett uintelligent til slutt. Vi er på veg mot et mindre intellektuelt samfunn. 

Bli en antirosablogger! Bli som oss! Vær autentisk!

  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Joine du og...

Anti Rosa Bloggen

Vi som ikke er rosabloggere.