hits

Hjemmeside (blogg) - snekring og diagnose-snakk...

JA! IGJEN!...


Det er ikke første gangen for å si det sånn! Men jeg er jo hekta på sånt, da. Ja, jeg er en nerd!

Bloggen er: http://www.malisuniverse.com Jeg har heldigvis hatt samme domenet i mange år, og er ikke en som driver og kjøper opp massevis med domener. Men blir jo sjelden fornøyd med det jeg driver med, og er perfeksjonist. (Jeg må legge til at jeg har ADHD, eller ADD, d.v.s de var ikke helt sikre på hvilke av disse jeg har, men F90-diagnosen i allefall. Og det er samme for begge disse. Forstyrrelse! FORSTYRRELSERRR! I konsentrasjon og Gud vet hva!!?? lol. Men det er som å få et diplom, synes jeg. Jeg er ikke glad i tall og likte ikke matematikk men F90 er et bra begrep/ tall - Jeg trives godt jeg hverfall. Man blir liksom så annerledes (fornyet) etter å få noe slikt skrevet ned på et papir.

YES! ER DU kvalifisert NOK? Til dette som jeg har? Nei, trodde ikke det, nei. Du forblir a4, du!  

Ok nok om det. (Egentlig får jeg aldri nok...det rare er; Jeg LIKER det, men tror ikke på det.) Og så kom en ny psykolog inn i bilde og sa: "Jeg tror de skal revurdere ADHD for henne. Hun har muligens ikke dette!" Da gikk verden litt i grus for meg den ene dagen, husker jeg. Lå i senga og kom meg ikke ut den dagen. Når en diagnose blir hele livet ditt, og så har du den kanskje ikke likevel, og du holder på å bli normal? Er dere klare over hvor stor belastning det er for et menneske?

(Jeg tuller litt her, håper dere skjønner humoren min, og hvis ikke så er det ikke min feil)

Jeg tror ikke på sånt uansett, da jeg jeg er meget spirituell og går kun etter energier. Dårlig VS gode påvirkninger utenfra, aurafelt, chakrasystemet. Chakraene må være KLARERTE! Ikke noe blokkeringer her og der. (Da jeg sa dette en gang holdt de på å gi meg enda en diagnose. Så bestemte meg for å roe ned litt angående denne teorien som jeg har. Alle mine TEORIER!)

Ok, vi kan ta for oss dette temaet en annen gang. Dette var bare "small talk". Det er når jeg bare plumper ut med noe her og nå, (som jeg aldri noen gang burde plumpet ut med! Å joda! Jeg gjør som jeg vil og sier det jeg vil!) 

 

Her er jeg hjemme akkurat NÅ og blogger med tente lys for fred i verden og generelt...

 

 

A post shared by Mali 👑 (@malisuniverse) on

 

 

Dette er altså det jeg holder på med i skrivende stund.

Det er en dag i morgen og.

 

Vi blogges!

  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Joine du og...

Anti Rosa Bloggen

Vi som ikke er rosabloggere.